UA-63671840-1
Kontakt

Det är lätt att hitta till oss på Kiropraktorbolaget.

Vi finns i Sollévi - Huset för hälsa och välbefinnande, som ligger i fd Jarlateaterns vackra lokaler på Kungstensgatan 2. Precis innanför husets huvudentré ligger den prisbelönade sushirestaurangen Råkultur. Gå till vänster via receptionen så hittar du oss en våning upp. Lokalerna är lättillgängliga och har både rullstolsramp via entrén från innergården och hiss inuti huset.
Du bokar enklast tid hos oss genom att klicka här. Om du däremot behöver kontakta oss av någon anledning så är du välkommen att höra av dig.
Therese 070 - 413 78 23
Patrik 070 - 812 36 13
Husets växel: 08 - 696 23 00
Besöksadress: Kungstensgatan 2

Postadress: Kiropraktorbolaget AB, c/o Sollévi Kungstensgatan 2, 114 25 Stockholm
Åker du kommunalt?

Det finns många olika sätt att åka till oss. Kliniken ligger 550 meter från Östra Station/Tekniska Högskolan (Röd linje) och 600 meter till T-banestationen Rådmansgatan (Grön linje). Därtill finns det flertalet busshållplatser inom gångavstånd. 
Här kan du planera din resa med SL.
close
Get Directions to Our Location
  
Det är lätt att hitta oss på Kungstensgatan 2. Vi håller till i Hälsohuset Sollevi. Blå buss 4 stannar om hörnet och närmaste T-bana är Rådmansgatan (ca 5 min rask promenad).
Du hittar oss hos Sollévi - Huset för hälsa och välbefinnande, som ligger i fd Jarlateaterns vackra lokaler på Kungstensgatan. Det är lätt att hitta oss eftersom du finner Sollévis logo på väggen.
Stacks Image 137