Referenser

Nedan finner du några klipp ur e-mails vi har fått från nöjda klienter

”Vi har anlitat Kiropraktorbolaget I flera år vilket varit en riktigt bra investering för både vår byrå och våra anställda. Kiropraktorbolagets personliga, professionella och effektiva behandlingar har gett oss en bättre företagshälsa på både kort och lång sikt.”

Priest PR
______________________________________


Alla borde gå på Patriks föreläsning!
Tack för en intressant sådan. Nu fick fotterapeuten något att tänka på:)
Många tänker på att träna, gå till frissan, äta nyttigt, fixa bilen. Men vad går vi på? Våra kära små fötter som dom flesta inte ägnar så mycket tid åt utan dom ska bara fungera.  Eller hur?
Man ville bara ut och springa efteråt.... barfota!
Tack Patrik för ett par inspirerande timmar, har lite att prata  om med mina fotvårdselever och kollegor nu.
 
Marina Häll
______________________________________


"Skador är en baksida av elitidrotten, men man måste vara så gott som skadefri för att kunna nå sina mål och ha möjlighet att prestera på topp. Utan Tyras hjälp hade jag inte haft möjlighet att träna och tävla i konståkning på elitnivå. Tyra gör alltid sitt yttersta för att kunna hjälpa till och ställer upp i alla lägen! En fantastisk kiropraktor som alltid finns där och stöttar mig genom mina skador.  Tyra lägger ner hela sin själ i sitt arbete som hon gör med mig, varje gång jag lämnar kliniken är jag så tacksam för all hjälp jag fått från henne."

Julia Larsson
______________________________________

"För att bli svensk mästare i en så fysisk krävande sport som Badminton så måste kroppen vara i fin form. Utan Therese hade jag haft ytterligare en motståndare, dvs min egen kropp att kämpa emot. Jag har gått till Kiropraktorbolaget i många år för att få mina muskler och leder att fungera som de ska och jag har alltid varit nöjd med resultatet”

Per Areskär
Svensk singel- och mixedmästare i Badminton +50 år
______________________________________

"Efter besök hos olika kiropraktorer har jag i Therese och Kiropraktorbolaget äntligen funnit en mycket kunnig, engagerad och utomordentligt bra kiropraktor. Med långvariga nack- och ryggbesvär efter en olycka har Therese genom sitt helhjärtade engagemang börjat få ordning på mina problem på ett fantastiskt sätt. Hennes känsla och analys av mina besvär samt behandlingar har varit helt träffsäkra.
Jag känner stor tacksamhet över att ha fått kontakt med en ytterst kompetent och positiv kiropraktor som utgör ett värdefullt stöd vid långvariga besvär. Jag kan därför varmt rekommendera ett besök hos henne!"

Tommy Bergquist
Affärsjuristen

______________________________________

Jag har i många år haft ryggbesvär och har alltid tyckt att jag fått bra hjälp av de Kiropraktorer jag fått behandling av. När jag nu åter behövde behandling fick jag tipset att gå till Kiropraktorbolaget och Therese. Jag är imponerad av att hon så snabbt kunde konstatera vilka besvär jag hade, och visa på samband mellan olika kroppsdelar och värk som ingen annan kiropraktor jag gått hos kunnat påvisa tidigare. Hon har en oerhörd känsla för vad som behöver göras, konstaterar det på ett professionellt sätt och utför behandlingen smidigt. Hon är noggrann och följer även upp behandlingen med tips på hur jag själv genom övningar och rörelser kan förbättra min rygghälsa.
 
Hälsningar Ylva Hesse

______________________________________


Tack Therese Du blev vändpunkten i mitt liv. Nu vågar jag leva mitt liv fullt ut. Nu kan jag lägga fokus på vad dagen erbjuder, inte behöva lägga fokus och energi på att hantera min onda rygg.
Din stora kompetens och din fingertoppskänsla blev min räddning.

Gudrun Abascal

______________________________________


"Therese Östling är en professionell kiropraktor med gott rennomé som under flera år har hjälp mig med både ryggont och dålig hållning. 
Jag rekommenderar varmt ett besök hos henne." 

Daniel Nyhlén, Executive Editor
improveme.se

______________________________________


Obekväma arbetsmoment är tyvärr alltför ofta förekommande i min bransch. Därför är det viktigt att min personal får bästa tänkbara behandling. Therese på Kiropraktorbolaget har med sitt kunnande och öppenhjärtliga sätt visat att hon är det självklara valet.

Björn Bjelkenstedt, VD
ABC Ställningsmontage AB

______________________________________


"Under min andra graviditet led jag av foglossning och kraftiga bäckensmärtor. 3 veckor innan förlossning kontaktade jag Therese Östling för att se om hon kunde hjälpa mig. Efter 1 behandling följt av 30 min massage försvann ALLA smärtor. De enda jag ångrar är att jag inte sökte hjälp tidigare"

Therése Ahlin Lindersson 

______________________________________


Jag kan bara säga att detta är den bästa kiropraktorn jag varit hos. Har haft mycket problem med ryggen då jag har jobbat som målare och har lidit av diskbuktning samt otroliga sättningar i rygg och nacke. Om ni lider av problem så kan jag bara säga att denna kiropraktor är värd sin vikt i guld. Jag kommer alltid vara kund hos Therese då jag nu kan sitta, stå och ligga utan problem.
TACK SÅ MYCKET Therese!

Mattias Lundberg :)

______________________________________


Vi driver en PT-anläggning på elitnivå med ett välkänt klientel som bara nöjer sig med det bästa. Samarbetet med Therese har bidragit till fantastiska resultat och mycket nöjda kunder.
Therese är väldigt kunnig och skicklig. På ett trevligt och proffsigt sätt ser hon alltid till patientens välmående.
Utan Therese som vår kiropraktor och samarbetspartner hade vi inte klarat av att pressa våra kunder till det yttersta! 

Med varma rekommendationer

Boris och Darko Kuzmic
Personliga tränare

______________________________________


"Jag har haft problem med mina benhinnor och inte kunnat löpträna på mer än 13 år. Jag har prövat på det mesta i behandlingsväg (massage, akupunktur, TENS, stötsvågsbehandling och traditionell sjukgymnastik) utan att ha blivit bättre.
I mars 2013 träffade jag Patrik för första gången. Efter att Patrik först analyserat mitt sätt att springa med skor började jag springa barfota och förstod, för första gången någonsin, att anledningen till mina problem var felaktig löpteknik. Patrik korrigerade min teknik och sakta men säkert började jag kunna springa längre och längre. Numera springer jag 2-3 gånger i veckan, något jag aldrig ens skulle kunna tänka kunna göra för bara 6 månader sedan.
Jag rekommenderar alla med långvariga smärtor i knän/underben att träffa Patrik och se över, och eventuellt korrigera, sin löpteknik för att återigen kunna springa utan smärtor.” 

Waldo, 
Doktorand KTH
______________________________________

Jag kom till Patrik Vilhelmson efter att haft smärta i hälen i 6 månader.
En smärta som till slut gjorde att jag knappt kunde gå.
Redan efter första behandlingen med stötvågor blev det bättre.
Efter 3 behandlingar är jag nu helt bra
Patrik är mycket kunnig och jag känner stort förtroende för honom.

Birgitta Hahne